Monday, June 23, 2008

SELAMAT PENGANTIN BARU

Salam semua,,,

Setelah 2 minggu bercuti..akhirnya aku start keje on 16 June 2008...penat giler....
First day g keje mcm baru penah keje je...mcm blur je...filing melambak2..maklumla 2 minggu bercuti...
Mcm biasa 1st day keje da kene kacau kwn2...pengantinla katakan...aku ni pun jenis selamba je jwp...hehehe...xpyh ckpla apa yang diorg kacau yer...paham2 sendiri la...Pagi2 da bos aku senyum kt aku...senyum ada makna tu...hehehe...x kurang jugak yang tak henti2 wish selamat pengantin baru...emel pun da full ngan ucapan....mcm artis plak...hahaha....

aku nk selitkan gbr perkahwinan yang sempat di edit oleh photographer aku...tak byk...nanti aku letak lagi klu da siap...




untuk gbr honeymoon plak aku upload next time k...

No comments: